Smykkerne, der aldrig går af mode!

01 september 2019 Louise Iversen
Smykkerne, der aldrig går af mode!

Margueritsmykkerne fra Lund Copenhagen – vi kender dem alle sammen. Det klassiske, danske smykke – der nu også fås med moderne twists – har været en sikker vinder på gaveborde de sidste mange årtier. Måske har du selv fået et – i konfirmationsgave, studentergave, eksamensgave? Smykkerne er både smukke og tidsløse, og så har de tilmed en spændende historie. 

Det kan sågar være, at du har arvet et eller flere – hvilket gør dem endnu mere unikke. Få smykker – hvis nogen – kan, hvad Margueritsmykkerne – også kaldet “Daisy i folkemunde – kan. De er traditionelle og moderne, de kan mikses og matches med andre smykker fra samme kollektion eller dine andre favoritter fra skrinet.

Og så kan de bruges af alle – gammel som ung. Er du på udkig efter en gave? Så behøver du ikke lede længere! Hos https://www.fangels.dk/smykker/marguerit-smykker.html går du ikke forgæves! Her forhandles et bredt udvalg til konkurrencedygtige priser. Så fortvivl ej.

Du kunne fx vælge en af nyhederne: Marguerit Collier med 3 blomster i forgyldt/hvid. Kæden er smuk og moderne, og vil henvende sig til især den trendbevidste og lidt yngre målgruppe.

En perfekt kombination vil være den ring, der ligeledes har 3 blomster – eller hvad med armbåndet?

Desuden kan smykkerne fås i forskellige størrelser; så hvad enten du er til store og mere prangende smykker eller små og stille, så er der råd for. Smykkerne går desuden an til både hverdag og fest.

Måske synes du også tanken om selv at lade et smykke gå i arv til en datter eller barnebarn er dejlig. Her er Daisy-kollektionen ganske oplagt.

Hos Fangels er der altid god kundeservice at hente. Desuden er der fri fragt til pakkebokse landet over, der er altid landsdækkende bytteservice samt gode rabatter i deres webshop.

Så tøv ikke – køb dine næste gave – til dig selv eller en, du har kær – på Fangels.dk. 

 

Flere nyheder