Professionel emaljering af badekar

07 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Har du et badeværelse med eget badekar? Så er du heldig – i hvert fald hvis du elsker at tage lange varme karbade som afstressning efter en hektisk dag. Men hvis emaljen i dit badekar er begyndt at blive slidt på indersiden er det en god idé at då denne renoveret – af flere årsager.

Få reemaljeret dit gamle badekar af hygiejniske hensyn

Selv om du måske ikke tænker så meget over de gullige og brunlige misfarvninger samt de mange ridser og skrammer i dit gamle badekar bør du alligevel overveje at få renoveret emaljen.

Det er ikke blot æstetiske hensyn som gør sig gældende her. Dit gamle grimede badekar er nemlig nøjagtigt lige så uhumsk og uhygiejnisk som det ser ud.

De misfarvede plamager, som mestendels består af kalk, okker og rust som har indlejret sig i den slidte emalje, kan gemme på svamp og bakterier som mæsker sig i sæbe rester og hud affald, og som potentielt kan være sygdoms fremkaldende.

Du løber altså en helbredsmæssig risiko hver gang du tager et lunt karbad. Og alene af den grund bør du få renoveret dit badekar.

Et smukt istandsat badekar er guld værd

Samtidig vil du i forbindelse med et eventuelt fremtidig salg ikke score mange point hos køberne hvis badekarret fremstår slidt og uindbydende. Til gengæld vil dit hus eller din lejlighed få et kæmpe fortrin med et lækkert badekar i eget badeværelse. Denne type bolig er der nemlig rift om på det danske bolig marked.

Du kan således øge værdien af din bolig ved at få sat badekarret flot i stand. Dette er langt billigere end at skifte det ud. Og med en professionel emaljering, udført af en badekarsmaler, kan dit badekar faktisk komme til at stå som nyt.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København og på Frederiksberg hos Emaljespecialisten.dk

Flere nyheder