Går du rundt med en brændende fantasi om at prøve at bytte roller med din partner? Kunne du godt tænke dig at vide, hvordan det er at være den modtagende part i et forhold, hvis du er vant til at være den givende – og vice versa? Denne fantasi er der mange mennesker, der har. Og det er forståeligt. Det er altid interessant at prøve at se et forhold fra den andens side. Ud over de rent filosofiske og antropologiske aspekter i dette perspektiv, er det også drønfrækt.

Afprøv teorien og lad fantasien få frit spil med en strapon

Hvis din partner også er med på en omgang rolleombytning, er det bare med at komme i sving. Fantasien kan let blive til virkelighed med en strapon – og så kan I nok tænke jer til resten. Såvel den penetrerende som den penetrerede part bør forberede sig på en mental og fysisk omvæltning af de helt store. Den mentale kan det være svært at gardere sig imod på forhånd, men de værste fysiske traumer kan undgås, hvis man i ugerne forinden sørger for at forberede kroppen på, hvad der er i vente. Dette kan for eksempel gøres ved hjælp af butt plugs, som giver en forsmag på fornemmelsen. Det er vigtigt, at man opnår et relativt afslappet forhold til denne nye indfaldsvinkel – så at sige.

Hvor kan jeg købe strapon online?

På belugi.dk finder du strapons i flere forskellige størrelser, så du altid kan finde én der passer. Selve strapon delen består af et bælte i et slidstærkt materiale – for eksempel stof eller læder – som spændes på den penetrerende part. I skridthøjde er der et hul, hvori dildoen monteres. Således kan I skifte mellem flere forskellige størrelser og faconer af dildoer uden at skulle skifte selve strapon delen ud. Se hele udvalget på belugi.dk