PowerPoint kurser – når dine præsentationer skal have ekstra gennemslagskraft

10 marts 2020 Astrid Pedersen
PowerPoint kurser - når dine præsentationer skal have ekstra gennemslagskraft

Har du altid haft lidt svært med at skulle udføre præsentationer for andre mennesker – for eksempel en styregruppe i forbindelse med et projekt, virksomhedens interessenter, dine kolleger eller medarbejdere, eller måske eksterne samarbejdspartnere? Synes du at Microsoft PowerPoint er lidt op ad bakke, når du skal tilrettelægge dine fremlæggelser – for hvordan undgår man at de mange slides bliver andet og mere end blot et irritations eller distraktions moment, eller blot en gentagelse af det man står og siger? Og ville du ønske, at du var bedre til at skabe kontinuitet mellem fremlæggelse og Microsoft PowerPoint præsentation, således at de enkelte elementer kunne underbygge hverandre optimalt?

Så kan du med fordel tilmelde dig et af de mange Microsoft PowerPoint kurser, som tilbydes hos den danske it kursus udbyder 4D.

Hvad kan jeg lære på et Microsoft PowerPoint kursus?

På et Microsoft PowerPoint kursus lærer du blandt andet, hvordan du ved hjælp af Microsoft PowerPoint kan bygge gode og sammenhængende præsentationer, som kan underbygge dine vigtigste pointer og fastholde publikums opmærksomhed.

En Microsoft PowerPoint er andet og mere end bulletpoints blæst op på en storskærm. Du kan for eksempel bruge de mange smarte funktioner i Microsoft PowerPoint til at skabe let læselige visuelle repræsentationer af ellers svært tilgængeligt data. Det kan for eksempel være i form af overskuelige diagrammer og grafer, produceret ud fra større datamængder, so du kan bruge til at anskueliggøre en udvikling eller en fremskrivning.

Der ud over er der utroligt mange fordele ved Microsoft PowerPoint. Du kan for eksempel vælge at fremstille dine slides med henblik på at fremsende dem til hver enkelt deltager på forhånd, således at dine møde deltagere får mulighed for at forberede eventuelle spørgsmål eller input.

Alt dette, og mere til, kan du lære om på et af 4Ds mange Microsoft PowerPoint kurser. Læs mere på 4d.dk

Flere nyheder