Nem og lækker aftensmad med de bedste måltidskasser

21 juli 2021 Astrid Pedersen

Mangler du tid til at lave aftensmad i hverdagen? Så bør du prøve med en måltidskasse. Når du abonnerer på en måltidskasse sparer du nemlig tid på såvel indkøb som madlavning. Og du er garanteret et lækkert, sundt og nærende måltid til hele familien hver eneste aften.

Hvilke måltidskasser kan man få?

Der findes flere forskellige slags måltidskasser. Hos den populære leverandør af måltidskasser Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to måltidskasse abonnementer, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse.

I Kokkens Grønne Kasse finder du udelukkende vegetariske produkter så som grøntsager, rodfrugter, bælgfrugter, bladgrønt og kål. Kokkens Grønne Kasse egner sig fint til familien som ønsker at leve vegetarisk et par gange om ugen. Kokkens Familiekasse indeholder også økologisk kød og er således velegnet til familien som ønsker et lækkert ikke vegetarisk måltid.

Kan jeg bestille en måltidskasse?

Uanset hvor i landet du bor vil du kunne tegne abonnement på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Du kan nemt tilmelde dig Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden og oprette en bruger.

Hernæst vil du kunne logge ind via den tilhørende app som kan installeres på smartphone eller tablet. Herfra er det nemt at bestille og afbestille måltidskasser, ændre på antallet af kuverter eller dage, eller sågar skifte mellem måltidskasserne. Og du kan sætte dit abonnement i bero hvis du for eksempel skal på ferie eller lignende

Hvordan bruger jeg en måltidskasse?

Til hver måltidskasse hører et opskrift hæfte som du kan bruge i forbindelse med tilberedning af familiens aftensmad. Meget af tilbehøret i en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse er halvfabrikata, det vil sige lavet på forhånd. Du sparer således megen tid når du laver mad ved hjælp af en måltidskasse. Og du kan med fordel invitere børnene med i køkkenet. Du kan læse mere, og bestille mad kasser til levering, på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk

Flere nyheder