Har du – efter måske måneders intens og opslidende boligjagt – endelig fået nøglerne til din nye københavnerbolig i hånden? Så går du sikkert og tripper for at få lov at rykke ind. Dette er ganske forståeligt.

København er på mange måder en metropol af internationalt format. På trods af sin begrænsede størrelse bugner byen af kultur og historie. Man bliver aldrig rigtig træt af København, som med sit væld af museer, cafeer, restauranter og øvrige tilbud er en sand fornøjelse at besøge – og at bo i.

Når du bor i København har du alle de spændende tilbud lige rundt om hjørnet og kan nyde såvel teaterforestillinger og Michelin bestjernede middage som biografture og café burgere. Og så er der selvfølgelig den københavnske infrastruktur som bevirker at du aldrig er længere end et par Metro, bus eller S togs stop fra uddannelses sted eller arbejdsplads.

Få sat huset eller lejligheden i stand forud for indflytning

Det giver dog meget god mening at udskyde indflytningen et par uger, selv om du glæder dig helt vildt. På den måde får du nemlig en unik chance for at udføre istandsættelse og mindre reparationer på boligen. Denne type opgaver er straks vanskeligere at løse når først alle møbler er på plads – og det er svært at opbyde det nødvendige overskud til at male vægge, lofter eller træværk når først hverdagen som københavner er godt i gang.

Derfor kan du med stor fordel hyre et malerfirma i København, som kan hjælpe dig med at få sat skik på den indvendige del af stuer og værelser. Et malerfirma har mulighed for at sætte flere malere i sving ad gangen, hvorfor opgaven vil blive løst langt hurtigere – og med et smukkere resultat, end hvis du selv skulle varetage denne.

Du kan finde din lokale maler via Malerkanonen.dk