Der kan være flere grunde til, at man ender med at blive låst ude. Man kan have en dør der smækker af sig selv, eller man kan have glemt nøglerne ved en anden, når man er ude i byen. Uanset hvad årsagen til at man er blevet lukket ude er, så kan det være noget rigtigt bøvl at komme ind i sin bolig igen. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du kan komme ind, hvis du er låst ude.

Skaf en ekstranøgle

Det er ikke sikkert, at dette er en mulighed for dig, men hvis du har givet en ekstranøgle til en anden person, så kan du snakke med dem om at komme forbi og åbne. Bor du til leje, så kan det være, at din udlejer har en ekstranøgle de kan bruge til at komme ind med. Hvis du ikke har en ekstranøgle, eller ikke har givet en ekstranøgle til en anden person, så anbefaler vi næste skridt.

Få fat i en låsesmed

Når man ikke har en ekstranøgle, så kan det være nødvendigt at tage fat i en låsesmed. De kan hjælpe en med at få låsen til ens hjem op, men kan også være en dyre affære at få ud forbi. Derfor skal man altid dobbelttjekke, om man har en nøgle eller ej, inden man ringer efter en låsesmed. Står man om natten og ikke kan komme ind, så kan man bestille en låsesmed døgnvagt i Varde, som kan komme uanset tidspunktet. Når låsesmeden er på døgnvagt, så må man også forvente, at det er dyrere at bestille dem til at komme og hjælpe. Derudover skal man være forberedt på, at man skal betale kontant ved kasse 1 inden de hjælper med at få døren op. Dette skyldes, at de ofte er blevet snydt af fulde mennesker.