Man er måske en flok, der kan lide at overnatte ude i naturen i nogle perioder, hvor man kobler helt fra det elektroniske i hverdagen, laver mad over åbent bål og bare bruger tiden på hinandens selskab og finder tilbage til ens grundlæggende jeg.

Det kan være i en forlænget weekend sammen med en gruppe venner, eller man ligefrem tager en ven under armen og arrangerer ferie i en hel uge, hvor man tager ud i naturen i nogle fjerne egne, man måske ikke er så vant til at være i.

Det kunne endda være i udlandet!

Ellers er det måske familien, hvor man vil lære ens børn lidt med at klare sig selv i naturen og vise dem en måde at (over)leve på, som vores forfædre gjorde, og som nogle mennesker rundt omkring i verden stadig lever som.

Men en essentiel del af denne tur bliver soveposen, så man kan lige så godt skaffe nogle til alle medlemmer på turen.

Anskaf for eksempel de samme soveposer

Hvis man nu er smart, så sørger man for at købe de samme soveposer af samme mærke til alle dem, der skal med på turen, så man har kendskab til, hvordan denne model virker, end at man skal hen at lære en masse andre modeller at kende.

Så skal man selvfølgelig se efter, at de passer til de mennesker, der skal bruge dem, hvis de nu er høje eller brede.

Som sagt kan der også være børn med på denne tur, så man skal have børnemodeller af disse soveposer.

Og så skal man også tænke på, hvad man regner med at bruge dem til, om det vitterligt er til de store overlevelsesture, eller man mere skal ud i haven at overnatte.

Der findes nemlig mange forskellige soveposer til forskellige formål i forhold til situationen.