Når boligen skal sættes flot i stand, måske indrettes med nyt møblement og decor og der skal nye farver på væggene, er det en god idé også at skifte gardinerne ud. Det er nemlig slet ikke sikkert at dine nuværende gardiner kommer til at matche din nye indretnings stil. Derfor er det en god idé at tænke gardiner ind i renoverings projektet. Og i den forbindelse kan du med fordel kontakte din lokale gardinbus.

Hvorfor skal jeg kontakte gardinbussen når jeg skal have nye gardiner?

Der er utroligt mange fordele ved at benytte din lokale gardinbus i forbindelse med valg og indkøb af nye gardiner til boligen. Først og fremmest vil du med hjælpe fra en dygtig gardinkonsulent kunne vurdere stof og materiale prøver i dit eget hjem. Dette giver dig mulighed for at se og vurdere de enkelte gardin typer i deres rette element. På den måde vil du kunne se hvordan dit nye gardin kommer til at påvirke lyset og stemningen i det rum hvor det skal hænge, og hvorledes gardinets farve og tekstur spiller sammen med dit øvrige decor.

Desuden slipper du for at bekymre dig om fremstilling af dine nye gardiner. Når du har besluttet dig for en gardintype og farve vil din gardinkonsulent nemlig tage nøjagtige mål af alle vinduer og døre som skal beklædes af de nye gardiner, blinds, persienner eller lameller.

Du er dermed garanteret gardiner som passer præcist på mål – og disse vil i løbet af få uger blive fremstillet på en dansk systue, hvorefter gardinbussen vil vende tilbage til din bopæl og din gardinkonsulent vil sørge for at dine nye gardiner bliver monteret korrekt. Du sparer tid og ærgrelser, og du får garanti for et smukt resultat lige efter dit eget hoved.

Læs mere om gardinbussen, og kontakt din gardinbus i København via hjemmesiden https://gardinbus.nu/sjaelland/gardinbussen-koebenhavn/