Står du for at skulle flytte ind i din nyerhvervede bolig – og kan du og din eventuelle familie næsten ikke vente? Så bør du først og fremmest overveje om ikke I først burde sætte huset eller lejligheden flot i stand. Det er nemlig nu mens alle rum står tomme at I har en unik mulighed for at få malet vægge, lofter og indvendigt træværk, renoveret køkken og bad, og afslebet alle trægulve i hele boligen.

Når først I har rykket alt hvad der hedder møbler, tæpper og øvrigt inventar på plads, og hverdagen er genoptaget, kan det være endog meget vanskeligt at finde den nødvendige tid eller opbyde det påkrævede overskud til at udføre dette arbejde. Og når der ikke er møbler eller decor i vejen har håndværkerne en langt større chance for at komme ordentligt i bund med deres opgaver.

Kan jeg selv renovere min nye bolig?

Måske tænker du at det er spild af penge at få faglærte håndværkere til at forestå istandsættelsen af huset eller af lejligheden. Det er vel trods alt ikke værre end at du selv kan smøre en klat maling på væggene, og en maskine til afslibning af gulve kan lejes i det nærmeste byggemarked.

Men her skal du tænke på at du selv har nok at gøre med pakning af møbler og øvrigt inventar til boligen. Måske har du oven i købet et hus eller en lejlighed som skal afhændes, og derfor også piftes lidt op. Så er det slet ikke sikkert at du vil kunne gøre andet end en halvhjertet indsats i familiens nye hjem. Og det er da synd hvis I planlægger at blive boende i mange år.

Få den bedste hjælp til gulvafslibning på Amager hos DBF Gulvservice

Du kan altid kontakte din lokale gulvmand DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk