Ødelagt hår er en pine og en plage. Det er ikke til at rede ud, det er umuligt at sætte, og så er det grimt at se på. Den hø-agtige struktur får det til at ligne en – ja, høstak. Tørt og strittende i alle retninger, og med en mat overflade, som oven i købet får dig til at se ældre ud. Alligevel er det svært at få sig selv til at klippe det knastørre garn. Langt hår er jo stadig symbol på ungdom, styrke og vitalitet. Og derfor går mange rundt med livløst og kedeligt hår, som måske burde være klippet for længst. De prøver måske at redde hårets udseende ved at fylde det med kemiske produkter, føntørre det hver dag for at skabe fylde, og glatte eller krølle det ved hjælp af varme for at skabe liv og bevægelse.

Det tragiske ved denne fremgangsmåde er, at den blot gør ondt værre. Varme og kemikalier bidrager kun yderligere til hårets ødelæggelse. De enkelte hårstrå svækkes gradvist, indtil de opgiver ævred og knækker. Og så bliver håret blot endnu mere tynd i spidserne.

Giv dit hår den nødvendige pleje med regelmæssige besøg hos din grønne frisør

Derfor er det vigtigt, at man sørger for at begrænse anvendelsen af såvel kemiske produkter som krøllejern, glattejern og føntørrer, som ved hjælp af varme udtørrer håret. I stedet bør man undlade at vaske håret så ofte, og kun med grønne produkter, som er skånsomme og plejende på én og samme tid. Der ud over bør man udskifte hårlak, voks og mousse med naturligt plejende produkter i form af olie, baseret på planter. Hos Frisør Pii – din grønne frisør i Vanløse – kan du, ud over en super lækker behandling, som plejer og styrker dit hår i dybden, få personlige råd og vejledninger til, hvorledes du passer bedst muligt på dit hår. Book en aftale på frisorpii.dk