Ferietiden er skøn, afslappende og opbyggelig. Der er intet som en herlig ferie i solen, med adgang til strand og pool, som kan fjerne tankerne fra hverdagen. En velfortjent ferie kan lette stress og jag, og løfte dit humør, så du atter er klar til at tage hverdagens byrder på dig med et smil. For håret er ferietiden dog ofte en stressfaktor. Mange mennesker tænker ikke på at beskytte deres hår imod solens skarpe UV stråler – og swimmingpools og det salte hav kan samtidig medvirke til at udtørre hårstråene.

Sol og strand kan udtørre dit hår

Har dit hår først taget skade af for megen sol, udsættelse for klorvand, kan det synes nærmest umuligt at redde. Håret vil få en hø-agtig struktur som følge af udtørring, og i allerværste fald kan håret knække eller spalte i spidserne. Dette vil bevirke, at håret nemmere filtrer sig sammen, og du vil opleve, at du kan pøse nok så meget balsam i spidserne – de vil stadig være tørre og tyndslidte. Og her kan det være rigtig fristende bare at klippe alle længderne af.

Lad en professionel frisør om at frelse dit ødelagte hår

Men det behøver slet ikke at komme så vidt. Det er ikke umuligt at rette op på sommerhåret uden at klippe det af. Det kan sagtens være, at spidserne skal trimmes, men med en effektiv, grøn hårkur vil det faktisk godt kunne lade sig gøre at genskabe den glans og elasticitet, som ferien har taget fra dine lokker.

Frisør Pii – intensiv behandling med grønne produkter

Du bør dog ikke lægge garnet i hænderne på hvem som helst. Det er vigtigt, at du vælger en frisør, som har forstand på de produkter, der skal til for at genoprette hårets struktur. Frisør Pii – din grønne frisør i København – har mange års erfaring i at behandle hår med grønne, bæredygtige produkter fra det velansete mærke Aveda. Læs mere på https://www.frisorpii.dk/kobenhavn-k/