Fyrretræsgulv er utrolig smukt. Det falder specielt godt ind med den populære nordiske stil, som man ser i mange danske hjem. Men hvor køber du de smukke fyrretræsplanker til dit gulv? Kan du lægge gulvet selv? Læs meget mere i denne artikel.

Derfor skal du vælge fyrretræsgulv

At vælge nyt gulv er svært. Det er noget, du ikke bare lige skifter hver dag. Derfor skal det være et velovervejet valg. 

* Gulvet skal passe til din stil i boligen

* Gulvet skal være tidløst, så du kan have det i mange år

* Gulvet skal være holdbart og af høj kvalitet, så det ikke skal skiftes før om mange år

* Gulvet skal være nemt at vedligeholde

Du kan have flere krav til dit gulv. Det her er blot nogle af dem. For andre er det også et must, at gulvet er nemt at lægge, så de selv kan gøre det uden professionelt hjælp. 

Køb fyrretræsgulv online

Der findes mange steder, hvor du kan købe trægulv i fyrretræ. Det er f.eks. i byggemarkeder og tømmerhandler. Men der findes også mange webshops, der forhandler gulve i fyrretræ. Besøg en af dem her https://www.byggecenter.dk/.

Få professionel hjælp eller læg gulvet selv

Er du håndværker eller bare lidt af en handyman/-woman? Så kan du helt sikkert sagtens lægge gulv selv. Men der kan være visse faldgruber, og det er også en opgave, der tager tid for den uerfarne person.

Hvis du hyrer professionel hjælp til at få gulvet lagt, undgår du, at der laves fejl. Du sparer også dig selv for en hel del tid. Det er op til dig at vurdere, om du har tiden og vil bruge tiden på det. 

Der er naturligvis også penge at spare på at lægge gulvet selv. Du skal dog være sikker på, at du kan gøre det ordentligt. Så du ikke skal hyre folk til at lægge dem om efterfølgende.