Du kender sikkert udmærket godt vigtigheden af at passe på dine tænder. Du børster sikkert også tænder hver dag, og sørger for at rense dem med tandtråd. Men sandsynligvis kniber det for dig med at passe dine halvårlige tandlæge besøg. Dette er nemlig tilfældet for langt de fleste danskere – og det er faktisk synd. For tandlæge besøg kan foregribe mange ubehagelige sygdomme og dårligdomme i tænder og tandkød. Og når først tænderne begynder at gøre ondt. eller tandkødet begynder at bløde, er skaden som regel sket – og så kan du blot håbe på damage kontrol.

Hvad kan jeg opnå med regelmæssige tandlæge besøg?

Når du på jævnlig basis – faktisk helst to gange om året – besøger din tandlæge, vil han eller hun forestage et tandeftersyn og en tandrensning. Ved tandeftersynet kan tandlægen afdække, om der skulle være ansatser til alvorlige tilstande så som karies eller parodontose.

Er dette tilfældet, kan tandlægen iværksætte en behandlings plan, som kan standse udviklingen og hindre disse dårligdomme i at opstå. Samtidig vil tandrensningen, som også indebærer en rensning af tandkød og tandkøds lommer, gøre tænderne glatte, hvilket effektivt forhindrer dannelse af plak – og dermed syre angreb fra bakterier, som lever i plak.

Hvilken tandlæge i århus skal jeg vælge?

Hvis du leder efter en fast tandlæge i det centrale Århus, som kan hjælpe dig med at undgå tandsygdomme, kan du tjekke Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er blandt de mere etablerede tandlæger i Århus, og har lang erfaring med – og ekspertise inden for – behandling af alle typer kunder. Tandlægerne på Stjernepladsen har ry som værende blandt de bedste tandlæger i Århus og nærmeste omegn, og for at behandle alle kunder med den største respekt og omhu.

Du kan læse mere om Tandlægerne på Stjernepladsen på stjerneklinik.dk